Hozzávalók

  • 1,5 METRO Chef tisztított fokhagymagerezd
  • 1,5 fej METRO Chef hagyma
  • 200 g METRO Chef póréhagyma (fagyasztott)
  • METRO Chef garnélarák (fagyasztott) (személyenként 6 db)
  • Édes-savanyú szósz
  • Aro citromlé
  • METRO Chef sülthagyma
  • METRO Chef fürtös koktélparadicsom
Elkészítési idő 30 perc
Adag 6 személyre

GEBAKKEN GAMBA’S

Garnélarák váratlan ízkombinációban.

Ezek a sült garnélarákok ellopják a show-t a hollandiai ételfesztiválokon. Az édes-savanyú szósz és a friss paradicsom párosa egy váratlan ízkombinációval gazdagítja a garnélarák zamatát.

1. Szeleteljük fel a hagymát, pirítsuk le a serpenyőben, majd ezt követően adjuk hozzá a garnélarákot.

2. Pároljuk össze a citromlével, adjuk hozzá az édes-savanyú szószt, majd a póréhagymát.

3. Fűszerezzük borssal és citromhéjjal.

4. Tegyünk egy pár színes koktélparadicsomot a tálalóedényre.

5. Díszítsük virágokkal, fűszerekkel és ropogós sülthagymával.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból