Hozzávalók
Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával
A rákot meghámozzuk, a fejből és páncélból alaplevet készítünk. A rák húsát fokhagymával olíva olajon megpirítjuk.
A koktélparadicsomot durva szemű sóval és olíva olajjal 300°C-on megsütjük.
A tojásból és a finomlisztből gyúrt tésztát készítünk. Ezekből nyújtjuk a ravioliket melyet a rákkal töltünk meg. A tésztákat kifőzzük és a sült paradicsommal, olíva olajjal, mentával összeforgatva tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból