Hozzávalók
Garnélarák koktél Mary Rose mártással és grillezett korianderes tigrisrák farokkal, salátaágyon
Keverjük össze a majonézt, a ketchupot, a konyakot és a tejszínt egy keverőtálban.
Reszeljük bele egy lime héját, majd facsarjuk bele a lime levét.
Egy keverőtálba az előfőzött garnélákat óvatosan összekeverjük a szósszal és hűtőbe tesszük tálalásig.
A 21/30 garnélákat tegyük egy másik keverőtálba, majd sózzuk, borsozzuk.
Serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, majd megpirítjuk a garnélákat.
Ráfacsarjuk a citrom levét, bele a vajat és az apróra vágott koriandert és készre pároljuk.
Tálaláskor egy tányérra fektetjük a megvajazott rozskenyeret, majd arra a megmosott, tépett és szárított salátaleveleket.
Szépen helyezzük rá a tojásszeletelővel vékonyra vágott főtt tojásokat a salátalevélre, majd kanalazzunk rá a hideg garnélakoktélból.
Helyezzünk a garnéla halom tetejére 2 db vajban megpárolt nagy garnélát, citrom gerezdet.
Díszítsük a tetejét friss kaporral, és helyezzük a tányérra a két paradicsom szeletet.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból