Hozzávalók
A tálaláshoz:
A díszítéshez:
Füstölt lazacos, kaviáros falatkák
A tejfölt kis lyukú szűrőben 2 óra alatt lecsöpögtetjük. A kenyérből 20 db korongot szúrunk ki. A lazacot ugyancsak 20, a kenyérkarikáknál valamivel kisebb darabra vágjuk.
A korongokat megkenjük 1-1 teáskanál tejföllel, a tetejükre tesszük a haldarabkát, majd mindegyikre 1-1 kávéskanál kaviárt halmozunk. Tálalás előtt friss kaporral díszítjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból