Hozzávalók
Flambírozott gyümölcsnyárs
A nyársakat vízbe áztatjuk. A gyümölcsöket megtisztítjuk, a nagyobbakat 4 felé daraboljuk, az epreket 1-1 pandanlevélbe csomagoljuk. Mindegyikből egyet nyársra húzunk. Serpenyőben megolvasztjuk a vajat, 1-2 perc alatt átpirítjuk benne a szezámmagot, és a nyársakat kb. percenként forgatva megsütjük benne a gyümölcsöket; vigyázni kell, mert könnyen megéghetnek. A visszamaradt zsiradékba csorgatjuk a mézet, kissé karamellizáljuk, majd beleöntjük a rumot. Meggyújtjuk, és amikor elaludt a láng, a lével meglocsoljuk a nyársakat. Azonnal kínáljuk. Ribizlivelőt adhatunk mellé.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból