Hozzávalók

  • 30 g fenyőmag
  • 50 g vaj
  • 50 g gorgonzola
  • 50 g parmezán
  • 120 g friss bébispenót
  • 3 dl tejszín
  • 500 g friss tagliatelle

FENYŐMAGOS, GORGONZOLÁS TAGLIATELLE

Serpenyőben, vajon óvatosan megpirítjuk a fenyőmagokat, felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a gorgonzolát. Kevergetéssel segítve forraljuk, hogy a gorgonzola felolvadjon, majd a parmezánnal sűrítjük. Szükség esetén sózzuk. A tagliatellét sós vízben kifőzzük, majd a spenóttal együtt a tejszínes szószhoz keverjük.

Receptek

UKRÁN BORSCS

Tovább

SZÁRMA

Tovább

SAVANYÚ­KÁPOSZTA-LEVES

Tovább

DJERDAP SÜGÉR

Tovább

Bacalhau confitado

Tovább

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból