Hozzávalók
A pirítóshoz:
Fehérbab püré leves fokhagymás pirítóssal
A fehérbabot megmossuk, kiválogatjuk és a főzést megelőző este, hideg vízbe beáztatjuk. Másnap annyi tiszta vízben, hogy ellepje, feltesszük főni.
Hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát, az olajat, ízesítjük sóval és lefedve puhára főzzük.
Miután a bab puhára főtt, ízesítjük egy ek. római köménnyel és az egészet leturmixoljuk.
Ha túl sűrűnek találjuk, kissé hígítunk rajta és az egészet átszűrjük.
A fokhagymát, a petrezselyemmel, az olajjal és egy csipet sóval összeturmixoljuk vagy mozsárban összezúzzuk. A bagettet felkarikázzuk, mindkét oldalát megpirítjuk, majd megkenjük a pestoval és a levesekkel, együtt kínáljuk.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból