Hozzávalók
Erdélyi tojásos babsaláta
A babot hideg vízbe tesszük, felforraljuk, majd leöntjük róla a levet. Újra felöntjük hideg vízzel, megsózzuk és puhára főzzük. Miután megfőtt leszűrjük, és még melegen ráöntjük az ecetet. A vöröshagymát megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk. Közben a tojásokat sós vízben megfőzzük. A kihűlt babot összekeverjük a tejföllel, a hagymával és a tojások lereszelt sárgájával. Azonnal fogyasztható.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból