Hozzávalók

  • fél kg szárazbab
  • fél l tejföl
  • 5 db tojás
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 ek ecet
Adag 4

Erdélyi tojásos babsaláta

A babot hideg vízbe tesszük, felforraljuk, majd leöntjük róla a levet. Újra felöntjük hideg vízzel, megsózzuk és puhára főzzük. Miután megfőtt leszűrjük, és még melegen ráöntjük az ecetet. A vöröshagymát megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk. Közben a tojásokat sós vízben megfőzzük. A kihűlt babot összekeverjük a tejföllel, a hagymával és a tojások lereszelt sárgájával. Azonnal fogyasztható.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból