Hozzávalók
Egészben sült tengeri süllő
A süllőt hasánál középen felvágjuk, beletesszük a bazsalikomot, rozmaringot, kakukkfüvet, petrezselymet,1-2 gerezd citromot és a fokhagymát. A halat ráhelyezzük egy alufóliára, melynek oldalait felhajtjuk, meglocsoljuk olíva olajjal és fehér borral. Becsomagoljuk a fóliába.180°C-os rostlapon negyed órát pároljuk (vagy 180°C-os sütőben 10 percet). Ezután kibontjuk, húsát eltávolítjuk a gerincéről és citromgerezddel tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból