Hozzávalók

  • 17+3 dkg csokoládé
  • 25 dkg liszt
  • 10 dkg porcukor
  • 1 cs sütőpor
  • 17 dkg vaj
  • 3 tojás
  • 1 dl tej
  • friss datolya
Adag 4

Csokoládés-datolyás muffin

A 17 dkg csokoládét a vajjal vízgőz felett megolvasztjuk. A tűzről levéve, habverővel állandóan keverve hozzáadjuk a tejet, a porcukrot, majd egyesével a tojásokat. Legvégül a sütőporral elkevert lisztet és a 3 dkg nagyobb darabokra vágott csokoládét keverjük hozzá. Kivajazott porcelán, vagy szilikon muffin formákba kanalazzuk háromnegyedig, majd mindegyik tetejére teszünk egy kimagozott fél datolyát. 160 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 20-25 perc alatt megsütjük.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból