Hozzávalók
A bundázáshoz:
A sütéshez:
A mártáshoz:
A tálaláshoz:
Csirkecsíkok édes-savanyú mártással
Különleges bundás csirkecsíkok a legfinomabb édes-savanyú mártással.
A húst megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk. A tojást elhabarjuk az olajjal, hozzáadjuk a többi alapanyagot, és egyneművé keverjük – a vizet apránként adagoljuk úgy, hogy a palacsintatésztánál jóval sűrűbb de ne túl folyós tésztát kapjunk.
A csirkemell csíkokat a tésztába mártogatjuk és bő, forró olajban, kisebb adagokban kisütjük. Papírtörlőre szedve leitatjuk róluk a felesleges zsiradékot, és melegen tartjuk. A mártás hozzávalóit összekeverjük, felforraljuk, és forrás után 2 percig főzzük. A húst a mártással és sült burgonyával tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból