Hozzávalók
A szószhoz:
Csirkeburger uborkás majonézzel
A darált csirkemellet a finomra vágott hagymával, petrezselyemmel, sóval, fehérborssal, 1 mk. keményítővel és a tejszínnel alaposan összegyúrjuk. 4 egyforma pogácsát formázunk belőle és kevés forró olajban kisütjük, majd szalvétán leitatjuk róla a felesleges zsiradékot. A szószhoz az uborkát és a hagymát apróra vágjuk, majd összekeverjük a majonézzel. A bucikat félbevágjuk és forró sütőben pár perc alatt átmelegítjük. A bucik aljára sok-sok csíkokra vágott jégsalátát teszünk, majd rá egy kanál majonézt, a húst és újra majonézt. Befedjük a bucival és forrón fogyasztjuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból