Hozzávalók

  • 60 dkg csirke vagy pulykamell filé
  • 4 db alma
  • 20 dkg camambert sajt
  • 5 dkg vaj
  • tengeri só
  • olaj
  • 1 mk. cukor
  • 1 csipet fahéj
Adag 4

Csirke vagy pulykamell almával és camamberttel

A húsból 4 nagy vagy 8 kis szeletet vágunk és mindkét felét besózzuk. Forró serpenyőben, kevés olajon, mindkét felét 1-1 perc alatt elősütjük. Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk és cikkekre vágjuk. Serpenyőben vajat melegítünk és az almát kevés cukorral, valamint fahéjjal világosbarnára pirítjuk. A csirkemellet tepsibe vagy jénai tálba tesszük, ráhalmozzuk az almát és a tetejére tesszük a szeletekre vágott camambert sajtot. Forró sütőben, vagy grillezőben pár perc alatt ráolvasztjuk a sajtot.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból