Hozzávalók

  • 4 vastag szelet csontos karaj
  • füstölt szalonna
  • fűszerpaprika
  • 6 gerezd fokhagyma
Adag 4

Cigány pecsenye

A fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A szalonnából 3 mm-es szeleteket vágunk, majd keresztben, egymástól 1 centire bevagdossuk, egészen a bőréig. A karajszeleteket besózzuk. A szalonnaszeleteket egy serpenyőben félig kisütjük, majd kivesszük és félretesszük. Ebben a serpenyőben megsütjük a karajszeletek egyik oldalát, majd mikor megfordítjuk, mellé tesszük a félig sült szalonnát és együtt készre sütjük. A forró zsírból kiveszünk két evőkanállal és összekeverjük egy mokkáskanál fűszerpaprikával, valamint a zúzott fokhagymával. Tálalásnál ezzel a fokhagymás paprikával kenjük meg a hús tetejét. Köretnek hasábburgonyát és házi savanyúságot kínáljunk mellé.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból