Hozzávalók
Capuccino mousse
A lapzselatint 5 percig hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A tojás sárgáját a kristálycukorral habosra keverjük, majd a hideg kávét lassan adagolva elkeverjük benne. A hideg tejszínből, a porcukorral kemény habot verünk, majd óvatosan összekeverjük a kávés tojással. A kinyomkodott zselatin lapokat 4 ek hideg vízbe tesszük és folyamatosan kevergetve, addig melegítjük, míg a zselatin fel nem olvad. Ezután habverővel kevergetve, a kávés tejszínhez öntjük a zselatin. Lehetőleg porcelán vagy üvegtálba töltjük / így könnyebben lehűl / és 12 órára a hűtőbe tesszük. Corn flakes-el vagy édesmorzsával rétegezve poharakba töltjük, és gránát almával díszítve kínáljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból