Hozzávalók
Burgonyakrém leves baconnal
A megtisztított burgonyát kockára, a póréhagymát pedig karikára vágjuk.
Lábasban olívaolajat melegítünk, rátesszük a hagymát valamint a burgonyát és aranysárgára pirítjuk.
Ezután ízesítjük sóval, felöntjük másfél liter vízzel és puhára főzzük. A tejfölt elkeverjük 2 dl főzőlével, majd a leveshez öntjük és összeturmixoljuk.
Újra felforraljuk és ízesítjük őrölt fehérborssal. Tálalásnál pirított kolozsvári szalonnát szórunk a tetejére.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból