Hozzávalók
A tálaláshoz:
Boros vaddisznóragu
A vaddisznócombot diónyi nagyságúra daraboljuk, a sóval és borssal fűszerezett lisztbe forgatjuk.
A zöldségeket megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A vaddisznócombot diónyi nagyságúra daraboljuk, a sóval és borssal fűszerezett lisztbe forgatjuk. Serpenyőben kevés zsírt hevítünk, kisebb adagokban átpirítjuk rajta a húst, kiszedjük, félretesszük. Újabb adag zsírt hevítünk, rádobjuk és pár percig sütjük a zöldségeket. Megszórjuk pirospaprikával, ízesítjük a paradicsompürével, babérlevéllel, borókabogyóval és az összekötött zöldfűszerekkel.
Hozzáadjuk a húskockákat majd felöntjük a borral és annyi alaplével, amennyi éppen ellepi. Lefedve, kis lángon a hús puhulásáig pároljuk, ezalatt a zöldségek kissé szét is főnek. A fedőt levéve nagyjából elpárologtatjuk a levet, ha szükséges, utánafűszerezzük az ételt. A zöldfűszereket eltávolítjuk, a ragut sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból