Hozzávalók

  • 1 kg borjú szűz
  • Bors
  • 10 dkg vaj
  • 1 dl olíva olaj
  • 2 dl tejszín
  • 15 dkg gorgonzola
  • 1 kg burgonya
  • 3 ek. szarvasgombás olíva olaj
  • 3 dl tej
Adag 4

Borjúsült gorgonzola mártással, szarvasgombás burgonyapürével

A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk és sós vízben puhára főzzük. Egy habverővel összedolgozzuk, vajjal és langyos tejjel. Szükség szerint sózzuk, és szarvasgombás olívaolajjal ízesítjük.
A borjú szüzet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és olíva olajon rózsaszínre sütjük. Tálalásig melegen tartjuk. A gorgonzola sajtot a tejszínnel egy kis lábosban feloldjuk, mártás sűrűségűre forraljuk és a húsra tálaljuk.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból