Hozzávalók
Borjúsült gorgonzola mártással, szarvasgombás burgonyapürével
A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk és sós vízben puhára főzzük. Egy habverővel összedolgozzuk, vajjal és langyos tejjel. Szükség szerint sózzuk, és szarvasgombás olívaolajjal ízesítjük.
A borjú szüzet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és olíva olajon rózsaszínre sütjük. Tálalásig melegen tartjuk. A gorgonzola sajtot a tejszínnel egy kis lábosban feloldjuk, mártás sűrűségűre forraljuk és a húsra tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból