Hozzávalók
Borjú Citromos Spárga Szószban
A borjút sózzuk, borsozzuk és fokhagymával, rozmaringgal kérgezzük kevés olíva olajon. Csirke alaplével és fehér borral, capri bogyóval 170°C-on kb. 35 perc alatt 65°C maghőmérsékletig sütjük. Kihűtjük, szeleteljük.
A spárgát kevés olajon megpirítjuk és alaplével turmixoljuk. Hidegen majonézzel, citrom levével, sóval, összekeverjük és a borjú mellé tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból