Hozzávalók
Karácsonyi menü – Boeuf Bourguignon
A szalonnát hasábokra vágjuk, kipirítjuk, félretesszük.
A zöldségféléket külön-külön közepes lángon, kevés szőlőmag olajon megpirítjuk és félretesszük. A vörösbort kb másfél deciliterre visszafőzzük és összemelegítjük a jus-vel, majd beletesszük a zöldségféléket és pár perc alatt visszamelegítjük.
A burgonyát a héjában sütőbe tesszük meglocsoljuk szőlőmag olajjal és 180 fokon kb 25 perc alatt megsütjük.
A marharostélyost négy szeletbe vágjuk, majd serpenyőben a kívánt állagúra sütjük, vajazzuk, sózzuk és borsozzuk.
Tálalásnál nagyobb darabokra vágjuk, a zöldségekkel és a szalonnával megszórva tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból