Hozzávalók

 

  • 12 dkg bélszín
  • 1 dl Oliva olaj
  • 1-2 dkg parmezán forgács
  • 4 marék ruccola
  • Bors
  • 1 citrom

 

Adag 4

Bélszín Carpaccio

A 3 dkg-os bélszínérmét 2 enyhén leolajozott fólia között 2-3 mm vékonyra klopfoljuk.
Tálalásig tányérra tesszük a húst, frissen tartó fóliával letakarva.
Tálaláskor sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk Oliva olajjal, rátesszük a rukkolát és a parmezánforgácsokat. Citrom cikkel díszítjük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból