Hozzávalók
Angol reggeli
2 nagy, lapos tányért 40 fokos sütőben melegen tartunk.
A megpucolt vörös- és fokhagymát felaprítjuk, kevés olajon megfuttatjuk. Hozzáöntjük a babot, ízesítjük pici sóval és borssal, és pár percig rotyogtatjuk.
Serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk a szalonnát, majd a sütőben lévő tányérokra szedjük.
A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a megtisztított gombát, mellé tesszük a félbevágott paradicsomot. Amikor megpirult, megfordítjuk, sózzuk, borsozzuk.
Másik serpenyőben, kevés olajon, kis lángon tükörtojásokat sütünk, közben a kenyérszeleteket megpirítjuk.
A sütőből kivett tányérokra, a szalonna mellé adagoljuk a babot, a gombát, a paradicsomot és a tojást. Petrezselyem- vagy zellerzölddel díszítjük, a pirítóssal azonnal tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból