METRO GASZTROAKADÉMIA PROGRAMOK – SIRHA 2018
Nézze meg séfjeinket élőben! Ismerkedjen meg a METRO termékkínálatával! Várjuk szeretettel a 2018-as SIRHA kiállításon a Hungexpo A pavilonjában!
METRO GASZTROAKADÉMIA PROGRAMOK (METRO Gasztroakadémia stand) 2018. február 7. szerda |
|||||
Téma | Előadó | ||||
10:30- | 11:15 | Marhahúsok a street foodban dél-amerikai ízekkel | Gálicz István | ||
11:30- | 12:15 | Innovatív mikro hajtások használata az ízek, illatok és tálalás fokozására | Kopper Cress – Marcel Thiele | ||
12:30- | 13:15 | Frissen, gyorsan és egyszerűen sous-vidolható fogások a la carte konyhákban | Bereznay Tamás | ||
13:30- | 14:00 | Bocuse d’Or és ami mögötte van – Beszélgetés | Volenter István, Pohner Ádám | ||
14:00- | 15:00 | A Bocuse d’Or alapanyagai – borjúszűz és osso bucco – az éttermi asztalon | Bíró Lajos | ||
15:00- | 15:30 | Bocuse d’Or hivatalos verseny eligazítás | |||
15:30- | 16:45 | Bocuse d’Or titkos alapanyagok kiválasztása és a vegetáriánus fogáshoz a zöldségek bevásárlása | |||
16:45- | 17:00 | Napjaink allergén elvárásainak megfelelő desszertek | Juhos József, Gálicz István | ||
17:00- | 17:30 | Tradicionális desszertek modern formában | Juhos József | ||
METRO GASZTROAKADÉMIA PROGRAMOK (METRO Gasztroakadémia stand) 2018. február 7. csütörtök |
|||||
Téma | Előadó | ||||
10:30- | 11:15 | Vadak a mindenapokban | Dóczi György | ||
11:30- | 12:15 | McCain termékbemutató | Nyíri Erik, Bial Gergely | ||
12:15- | 12:45 | Catering Cup Győztes élménybeszámolója | |||
12:45- | 13:45 | Egész lazac a konyhában bontásától a tálalásig | Galgóczi Gábor | ||
14:00- | 14:45 | Burger másképp, avagy ötletek egyéni arculathoz | Bereznay Tamás | ||
15:00- | 15:45 | Magyar ételek modern eszközökkel | Bernáth József | ||
16:00- | 16:30 | Közétkeztetési verseny alapanyagainak beszezése | |||
16:30- | 17:00 | McCain termékbemutató | Nyíri Erik, Bial Gergely | ||
17:00- | 17:45 | Halsteakek elkészítése a sous vide technológia segitségével (Kardhal és marlin steak szaftosan de mégis omlósan elkészítve)” |
Gálicz István | ||
METRO GASZTROAKADÉMIA PROGRAMOK (METRO Gasztroakadémia stand) 2018. február 7. péntek |
|||||
Téma | Előadó | ||||
10:45- | 11:30 | Eszterházy báránygerinc zsemlegombóccal | Mizsei János (Mák, Budapest) | ||
11:30- | 12:15 | A klasszikus fehér kenyér | Juhász Mihály (Jacques Liszt) | ||
12:15- | 13:00 | Tojásleves | Mogyorósi Gábor (Alabárdos, Budapest) | ||
14:00- | 14:45 | Babsterc serpenyőben sült libamájjal | Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem, Sopron) | ||
14:45- | 15:30 | Malaccsülök téli főzelékkel | Pataky Péter és Sipos Bence (Meatology, Budapest) | ||
15:30- | 16:15 | Savanyú káposztaleves keszthelyi tokhallal | Toldy József (Kreinbacher Birtok, Somló) | ||
16:15- | 17:00 | Füstölt makréla vajas zellerrel | Fehér Gábor (Tábla és Esca, Budapest) | ||