Bocuse d’Or Europe: Ott lesznek Pohner Ádámék Lyon-ban! (percről-percre)
Megkezdődött a Bocuse d'Or európai válogatója, percről-percre összeállításunk Torinóból! #hajraadampohner
Kedd
(2018.06.12.)
19:05 – Pohner Ádám és Csillag Richárd a nyolcadik helyen végzett, ezzel biztosan ott lesznek a 2019-es Lyon-i döntőn! Gratulálunk!
18:40 – A dobogósok: I. Norvégia, II. Svédország, III. Dánia
18:00 – Lassan kezdődik az eredményhirdetés!
Hétfő
(2018.06.11.)
15:43 – Ádám ezekben a percekben tálalja a hústálat, ami így néz ki:
15:00 – Túl vagyunk a vegetáriánus tányér tálalásán. Összeszedtük részleteiben, hogy mit is tartalmaz.
13:10 – A cékla, mint köret elem.
12:01 – Nagy a sürgés-forgás.
11:39 – Készülnek az uborka gyöngyök Csillag Richárd kezei alatt.
11:05 – Munkában a METRO Professionál serpenyők és Ádám is 🙂
10:30 – Vomberg Frigyes nagyon koncentrál.
10:10 – ELKEZDTÉK! #hajraadampohner
9:46 – Az utolsó megbeszélés. Vomberg Frigyes és Pohner Ádám között. Az izgalom már a tetőfokán, bár Ádámból árad a nyugalom. Nagyon drukkolunk, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretné.
9:38 – Regis Marcon legenda nagy érdeklődéssel figyeli Adámék munkáját.
9:31 – Minden apró részletét le kell ellenőrizni a konyhának, még a verseny megkezdése előtt.
9:00 – A verseny előtti pillanatok. Ádám egy szóban összegezte érzéseit, így ma reggel: zseniális. Reméljük, hogy minden zseniális lesz!
8:40 – Ő lesz Ádám második commis-ja.
8:36 – Csillag Richárd, Ádám commis-ja.
Vasárnap
(2018.06.10.)
20:00 – KIDERÜLT A TITKOS ALAPANYAG: Spagetti no3
HAJRÁ Adam Pohner!!! ☺️
A képen a piacozás pillanatai #hajraadampohner
17:00 – A METRO standján kezdetét vette a Bocuse d’Or EB! Ádámtól megtudtuk, hogy a következő alapanyagokból fogja elkészíteni az első fogását: lila Spárga, kígyó uborka, mogyoró, padlizsán, rozmaring, petrezselyem, édeskömény, fokhagyma, póréhagyma, shimeji gomba, burgonya, sziksófű, shallotta hagyma, koktélparadicsom, citrom, capribogyó.