Panettone narancsos mascarpone habbal, bazsalikom „pesto”-val
Hozzávalók: Panettoni vaj 150g mascarpone 1db narancs 30g narancs lekvár 50g bazsalikom 30g pekán dio mogyoró olaj 10g kristály cukor Elkészítés: A panettoniból vágott cikkeket egy kis vajon, serpenyőben megpirítjuk. A mascarponét kikeverjük a narancs reszelt héjjával, és a narancs lekvárral. Ízlés szerint tovább édesíthetjük. Kihabosítjuk, majd tálalásig hűtőben tartjuk. A bazsalikom leveleket finomra aprítjuk, […]
Hozzávalók:
Panettoni
vaj
150g mascarpone
1db narancs
30g narancs lekvár
50g bazsalikom
30g pekán dio
mogyoró olaj
10g kristály cukor
Elkészítés:
- A panettoniból vágott cikkeket egy kis vajon, serpenyőben megpirítjuk.
- A mascarponét kikeverjük a narancs reszelt héjjával, és a narancs lekvárral. Ízlés szerint tovább édesíthetjük. Kihabosítjuk, majd tálalásig hűtőben tartjuk.
- A bazsalikom leveleket finomra aprítjuk, majd elkeverjük apróra tört pekán dióval és a kristálycukorral. Óvatosan annyi olajjal kikeverjük, amennyi kell ahhoz, hogy összeálljon a keverék.