Hozzávalók
CÉKLASALÁTA HOZZÁVALÓK:
DRESSZING HOZZÁVALÓK:
FEHÉRRÉPAPÜRÉ HOZZÁVALÓK:
Malaccsülök céklával és gyökérrel
A malaccsülköket sóval bedörzsöljük és egy órát állni hagyjuk.
Tepsibe tesszük, kevés vizet aláöntünk és 140 °C-os sütőben 2 óra alatt puhára sütjük. A sütő hőfokát 230 °C-ra emeljük és a malac bőrét ropogósra sütjük.
A céklák mindkét végét levágjuk, majd enyhén megsózzuk, szorosan alufóliába csomagoljuk és 160 °C-os sütőben nagyjából egy óra alatt megsütjük. A fóliában hagyjuk langyosra hűlni, majd a héját lehúzzuk és kockákra vágjuk. A dresszing hozzávalóit egy kis üvegben összerázzuk és meglocsoljuk a céklát. A magokat szárazon megpirítjuk és durvára vágjuk.
A fehérrépát kockákra vágjuk és a szőlőmagolajon kissé megpirítjuk. Sózzuk, majd félig felöntjük vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk. A főzési idő vége felé hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet és a tejszínt. A vajjal együtt pürésítjük, ízesítjük fehér borssal.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból