Hozzávalók
Malac- vagy sertésrillette savanyúsággal és bagettel
A malaccombot nagyobb darabokra vágjuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd egy órát állni hagyjuk.
A sertészsírt felforrósítjuk, beletesszük a malacdarabokat és kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet és a fokhagymát, felöntjük fehérborral, majd fedő alatt alacsony hőfokon puhára pároljuk.
Hozzáadjuk a dijoni mustárt és még öt percig főzzük. Az egészet leszűrjük, kivesszük a babérlevelet, a húst szálaira szedjük, a megsült fokhagymával és a zsírral összekeverjük.
Hűtőben, időnként megkeverve kidermesztjük. Pirított bagettel és a savanyúságokkal kínáljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból