Sült csirke pekándióval

Hozzávalók

  • 1 db egész csirke
  • 4 db szívsaláta
  • 5 dkg pirított pekándió
  • 2 ek olívaolaj
  • kakukkfű
  • 1 db citrom
Elkészítési idő 60 perc
Adag 4 főre

Sült csirke pekándióval

Az egész csirkét sóval kívül-belül bedörzsöljük és a combját szorosan a testéhez kötjük, lezárva a belsejét. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük és 210 fokos sütőben 50 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivéve rámorzsoljuk a kakukkfű leveleket.
A salátákat félbevágjuk és serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk. Meglocsoljuk citromlével és rászórjuk a pekándiót.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból