Hozzávalók
A körethez:
A tálaláshoz:
Zöldséges-kókusztejszínes pulykamell párolt rizzsel
A húst kisujjnyi csíkokra metéljük. Kevés felhevített kókuszolajon átpirítjuk, közben sózzuk és borsozzuk, majd készre sütjük. A zsiradékból kiszedve félretesszük.
A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát apró kockákra vágjuk, a brokkolit rózsáira szedjük. A visszamaradt zsiradékon illatosra futtatjuk a zúzott fokhagymát, majd rögtön hozzáadjuk az előkészített zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, és pár perc sütés után felöntjük a kókusztejszínnel. Készre pároljuk, a főzési idő vége felé beleszórjuk a mazsolát, végül beleforgatjuk a húscsíkokat is.
A körethez kevés kókuszolajon 1 percig pirítjuk a rizst, majd felöntjük – a térfogatához képest – kétszeres mennyiségű rizzsel. Sózzuk, és lefedve, kis lángon puhára főzzük.
A zöldséges-kókusztejszínes ragut a párolt rizzsel körítve, durvára darabolt petrezselyemzölddel és aprított lila hagymával meghintve tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból