Hozzávalók
A salátához:
A céklahabhoz:
A tálaláshoz:
Afrikai harcsa zöldsalátával és céklahabbal
A halról papírtörlővel leitatjuk a vizet. Szeletekre vágjuk, meghintjük sóval, borssal, citromlével megcsöpögtetjük, majd a lisztbe forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, meglocsoljuk kevés olajjal, a felszeletelt citromot mellé tesszük. 180 fokos, légkeveréses sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük, félidőben megfordítjuk.
A madársalátát megmossuk, lecsöpögtetjük. Az olajat, a sót, a cukrot és a borsot elvegyítjük a borecettel, beleforgatjuk a salátaleveleket.
A habhoz a céklát áttörjük, hozzádolgozzuk a vizet, ha szükséges, sózzuk, majd lehűtjük. Habszifonba töltjük, 2 patront engedünk bele. Tálalás előtt alaposan összerázzuk.
A halat a salátával, a felszeletelt főtt céklával és a céklahabbal kínáljuk. Pesztót adhatunk mellé.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból