Hozzávalók
A tálaláshoz:
Zöldfűszeres lepényhal
A megmosott, lecsepegtetett fűszernövényeket apróra vágjuk, elkeverjük a zsemlemorzsával, a mandulával, a citromhéjjal, a fokhagymával és kevés olívaolajjal. A halszeleteket meghintjük sóval és borssal, majd kevés olívaolajon, forró serpenyőben, oldalanként 1/2-1/2 percig sütjük. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, mindet befedjük az olajos, zöldfűszeres keverékkel (keveset félreteszünk belőle a tálaláshoz). Előmelegített, 180 fokos sütőben pirulásig sütjük. Durvára aprított petrezselyemzölddel meghintve, a fűszeres olajjal meglocsolva, fokhagymás tejszínhabbal tálaljuk. (A fokhagymás tejszínhabhoz a tejszínből kevés sóval és fokhagymaporral habszifonban habot készítünk.)
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból