Hozzávalók
A szármához
A töltelékhez
SZÁRMA
Érezze Anatólia ízét!
A szárma egy nagyon fontos és gyakori étel a török konyhában, leginkább különleges eseményekre, ünnepekkor, esküvőkre készítik. Ettől függetlenül alapvető étel, mely az otthoni asztalokra is gyakran kerül. A „szárma” valójában egy elkészítési mód, a főzés csomagolási folyamata. Számos csomagolási anyag létezik – készíthető káposztával, szőlőlevéllel, mángolddal. Ha melegen szeretnénk tálalni, főzhetjük hússal, ha pedig hidegen, akkor olívaolajjal, hús nélkül kell elkészíteni.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból