Hozzávalók
A polentához
SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ
A tavak étele, mely a Duna partjáról származik.
A saramură egy tradicionális román étel, általában halakból (a Dobgrogea régióban) és szárított vagy füstölt húsból (Moldávia és Erdély) készül. A receptek nagymértékben eltérnek, közös részük, hogy a halat/húst grillezik (néha sóágyon), és sós vízben vagy sós víz alapú szószban áztatják, locsolják vagy forralják. Általában zöldségeket, puliszkát vagy burgonyát tartalmaz. A saramură de carp-ot gyakran fordítják „sós vízben levő pontynak” vagy „sózott pontynak”.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból