Hozzávalók
Hotate no saute
A japán „washoku” konyha inspirációja.
A Mutsu-öböl a Tsugaru-félsziget és a Shimokita-félsziget természeti forrásaival van körülvéve, és a védelmező Hakkoda-hegyre nyílik. Számos tápanyagot kínál, és ez a legjobb környezet a Szent Jakab-kagyló számára. A Mutsu-öbölben található Szent Jakab-kagylók puhák és édesek. Szezonjuk májustól júliusig tart. A miso (szójababkrém) egy tradicionális japán ételízesítő, mely elengedhetetlen a japán konyha számára. A japán stílusú paradicsomszósz misóval az ázsiai és európai ízek kombinációját adja hozzá a Szent Jakab-kagylóhoz.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból