Hozzávalók
Hús
Zöldséges mártás
Rántás
SVIČKOVA
Semmi nem írja le jobban a cseh konyhát, mint ez a recept.
De ne zavarodjunk össze. A hátszínt tejszínes mártással nem mindig kell valódi hátszínből (a marha hasított féltestének hátsó testnegyede) elkészíteni, más húsfajtákból is kiváló fogás lehet.
De miről is szól igazából ez az étel? A csehek számára általában a mártásról. A mártás az elkészítést követő második vagy harmadik napon a legjobb. Csehországban minden séfnek külön garantált receptje van. Néhányan szeretik átszűrni, míg mások összekeverik a végén. Minden séfnek megvan a saját elgondolása. De mindannyian egyetértenek abban, hogy csak akkor válunk „svičkova” mesterré, miután többször elkészítettük az ételt. Szóval, vágjunk is bele a főzésbe! Megéri.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból