Hozzávalók
A sertéspörkölthöz
A körethez
Vinen kebab
Ez egy boros szószban lassan főzött, nagyon omlós hús régi bolgár receptje. Eredeti neve bolgárul „wine kebab”. Használhatunk akár fehér-, akár vörösbort, kitapasztalhatjuk, melyik passzol jobban az ízlésünkhöz.
A klasszikus boros kebabot rendszerint sertéshúsból készítik, habár csirkehúsból vagy borjúhúsból is remek fogás. Az ételhez szükséges egy leheletnyi bor, valamint fűszerek. Kínálhatjuk vörösborral, mely kellemes kiegészítője az ételnek. Alkalmas vacsorára vagy ebédre, egy hűvös vagy akár egy forró napon.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból