Hozzávalók
SÜLT MALACCSÁSZÁR SZENDVICS
Egy kitűnő étel a nap bármely szakában.
A hús és zsír használata nagyon jellemző a magyar konyhára, hiszen Magyarországon a legfontosabb étel a sertéshús. A sertéshús kielégítette a család teljes évi zsír, szalonna és kolbász igényét is. Azóta a magyar szalámik és kolbászok világhírűvé váltak kiváló minőségük és kitűnő ízük miatt. A METRO Chef sertésborda mindig jó választás: minőségi, megbízható és könnyű felhasználni.
1. Vágjuk ki a csontokat a sertéshúsból, és fűszerezzük a hús húsos oldalát rozmaringgal, majorannával, borsikafűvel, fokhagyma granulátummal, őrölt borssal és sóval.
2. Tegyük a húst egy sütőlapra és tegyünk rá némi zsírt, de a bőrt ne fedjük le. Süssük a sütőben 120°C-on 90 percig, majd 250°C-on további 20 percig. Vegyük ki a sütőből és pihentessük 10 percig, majd itassuk le a zsírt, és vágjuk fel 2 mm vastag szeletekre.
3. Pirítsuk a paprikacsíkokat olívaolajon, és tegyünk hozzá egy kis vizet.
4. Adjuk hozzá a cukrot és a fűszereket a sóval, majd főzzük lassú tűzön, amíg krémessé nem válik. Amikor kész, passzírozzuk át egy szűrőn.
5. Kenjük meg a megsütött bagetteket a paprikakrémmel, tegyünk rájuk néhány kelkáposztalevelet, 2-3 szelet húst és némi káposztát, majd szórjuk meg ropogós sült hagymával.
6. Sült édesburgonyával tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból