Hozzávalók
A páchoz:
A zöldséges körethez:
A püréhez:
A tálaláshoz:
Bárányborda grillezett zöldségekkel
A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, beletesszük a húst, és legalább 1 éjszakát pácoljuk. Másnap grillserpenyőben, oldalanként 4-6 perc alatt megsütjük, majd fóliával letakarva további negyedórát pihentetjük.
A megtisztított zöldségeket tetszés szerint daraboljuk-szeleteljük. Mindet közepes méretű tepsibe szórjuk, borssal és sóval ízesítjük, az összeolvasztott zsiradékkal összerázzuk. 180 fokra melegített, légkeveréses sütőben 30-40 perc alatt megsütjük.
A krumplit megpucoljuk, és kisebb darabokra vágva annyi vízbe tesszük, amennyi éppen ellepi. Sózzuk, puhára főzzük, majd leszűrjük. A vajjal és 1 dl tejjel pürésítjük, ha szükséges, tovább hígítjuk, végül az aprított mentalevelekkel összeforgatjuk.
A húst a pürével, a sült zöldségekkel és csilizselével tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból