Hozzávalók
GEBAKKEN GAMBA’S
Garnélarák váratlan ízkombinációban.
Ezek a sült garnélarákok ellopják a show-t a hollandiai ételfesztiválokon. Az édes-savanyú szósz és a friss paradicsom párosa egy váratlan ízkombinációval gazdagítja a garnélarák zamatát.
1. Szeleteljük fel a hagymát, pirítsuk le a serpenyőben, majd ezt követően adjuk hozzá a garnélarákot.
2. Pároljuk össze a citromlével, adjuk hozzá az édes-savanyú szószt, majd a póréhagymát.
3. Fűszerezzük borssal és citromhéjjal.
4. Tegyünk egy pár színes koktélparadicsomot a tálalóedényre.
5. Díszítsük virágokkal, fűszerekkel és ropogós sülthagymával.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból