Hozzávalók
A bagetthez
Töltelék 6 szendvicshez
ROBERT SZENDVICS
Kóstolja meg a francia szendvicset: ez a sztár!
A franciák leginkább ezt vásárolják a pékségekben és a bisztrókban, és gyakran fogyasztják ebédre. Éppen ezért ez a legnépszerűbb étel, évente több mint 3 millió darabot fogyasztanak el. Francia bagettből készül, olyan egyszerű hozzávalókkal, mint például a sajt és/vagy sonka. A fókusz mindvégig a kényelmen és a gazdaságosságon van.
1. Süssük ropogósra a bagettet. Miután kihűlt, vágjuk félbe.
2. Készítsük el a tölteléket: a turmixgépben keverjük össze a diót a krémsajt felével, hogy egy majdnem egynemű, kenhető krémet kapjunk, majd adjuk hozzá a krémsajt másik felét is, és keverjük össze.
3. Tegyük a keveréket a kenyérre, majd adjuk hozzá a szeletelt brie sajtot a rügysalátával és a dióbéllel, hogy ezáltal harmonikus kombinációt kapjunk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból