Hozzávalók
Házi fagylaltkosár
Tálban összekeverjük a vajat és a porcukrot, hozzákeverjük a tojásfehérjéket és a mézeskalács fűszerkeveréket. Lassú mozdulatokkal belekeverjük a lisztet is, majd letakarva 1 órára a hűtőbe tesszük pihenni. A sütőt előmelegítjük 165 ̊C-ra. Tepsire zsírpapírt teszünk, a keverékből kb.15-cm átmérőjű kerek lapokat kenünk rá vékonyan. 8-10 percre a sütőbe tesszük. Sütés után még melegen, lefordított kistálak aljára (kb.5 cm átmérőjű talpú) helyezzük a még lágy lapokat, így hagyjuk kihűlni őket. Kihűlés után megkeményednek kosárkáink és már tálalható is bennük a fagylalt.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból