Hozzávalók

  • 1 kg 16/20 garnéla rák
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 5 db tojás
  • 50 dkg liszt
  • 20 dkg rétes liszt
  • 50 dkg koktél paradicsom
  • 1 csokor menta

Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával

A rákot meghámozzuk, a fejből és páncélból alaplevet készítünk. A rák húsát fokhagymával olíva olajon megpirítjuk.
A koktélparadicsomot durva szemű sóval és olíva olajjal 300°C-on megsütjük.
A tojásból és a finomlisztből gyúrt tésztát készítünk. Ezekből nyújtjuk a ravioliket melyet a rákkal töltünk meg. A tésztákat kifőzzük és a sült paradicsommal, olíva olajjal, mentával összeforgatva tálaljuk.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból