Hozzávalók

  • 8 db 16/20-asgarnéla farok
  • 8 db feketekagyló
  • 2 db tintahal
  • 2 db lime
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 50 ml olíva olaj
  • 1 kis csokor friss koriander
  • 2 db avokádó
  • 4 db paradicsom bőrözve, magozva, kockázva
  • 3 fej shalott hagyma
  • 4 db friss chili
  • 1 pohár tejföl
  • bors
  • 2 db HS tortilla
Adag 4

Marinált tenger gyümölcsei taco, guacamoléval

A garnélát megtisztítjuk, sós vízzel forrázzuk, kihűtjük. A kagylókat fehérborgőzben rövid ideig pároljuk, tisztítjuk.
A tintahalakat kevés sós vízben, lassú tűzön fedő alatt puhára pároljuk. szeleteljük, kihűtjük.
Összekeverjük a tenger gyümölcseit, sózott shallott hagymával, fokhagymával, aprított chilivel, paradicsom concasséval, korianderrel, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk egy lime levét.
Az avokádót lepürésítjük a tejföllel, shalott hagymával, lime levével, sózzuk, borsozzuk.
A tortillákból csíkokat vágunk, gyűrűket formázunk belőlük, leolajozzuk és sütőben megsütjük.
Tányérra guacamolét teszünk egy kanállal, majd mellétálaljuk a sült tortillába a salátát.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból