Hozzávalók
Mortadellás tortellini – vajas parmezános mártással
5 tojásból és a lisztből gyúrt tésztát készítünk, 30 percet pihentetjük, kinyújtjuk, négyzet alakúra vágjuk.
A mortadellát összeaprítjuk, majd vajon a pisztáciával együtt megpirítjuk, turmixszoljuk és annyi parmesant adunk hozzá, hogy a felesleges nedvességet felvegye.
A töltelékeket a tésztába töltjük, majd kifőzzük.
Serpenyőben vajat olvasztunk, hozzákeverjük a parmesant és kevés vízzel hígítjuk, vigyázva nehogy túlmelegítsük. Tálalás előtt beleforgatjuk a tésztát.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból