Hozzávalók

  • 25 dkg penne
  • 3 dkg zöld olíva bogyó
  • 3 dkg fekete olíva bogyó
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db 400g-os kockázott paradicsom konzerv
  • 0,5 dl olíva olaj
  • 10 dkg friss kecskesajt
  • 10 dkg bébi spenót
  • Bors
Adag 4

Olivás penne friss kecskesajttal és baby spenóttal

Egy serpenyőben olíva olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát.
Hozzáadjuk a paradicsom konzervet, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg a víz nagy része elpárolog belőle. Összeforraljuk az olajbogyókkal és melegen tartjuk.
Sós vízben „al’dente”-re főzzük a tésztát. Leszűrjük, összeforgatjuk a paradicsommártással, bébi spenóttal. Tálaljuk és a tetejére szórjuk a friss kecskesajtot. Meglocsoljuk friss olíva olajjal.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból