Hozzávalók
Olivás penne friss kecskesajttal és baby spenóttal
Egy serpenyőben olíva olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát.
Hozzáadjuk a paradicsom konzervet, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg a víz nagy része elpárolog belőle. Összeforraljuk az olajbogyókkal és melegen tartjuk.
Sós vízben „al’dente”-re főzzük a tésztát. Leszűrjük, összeforgatjuk a paradicsommártással, bébi spenóttal. Tálaljuk és a tetejére szórjuk a friss kecskesajtot. Meglocsoljuk friss olíva olajjal.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból