Hozzávalók
Rántott mozzarella uborkás majonézzel
A mozzarellákat három szeletbe vágjuk és papírtörlővel leitatjuk róla a felesleges vizet. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban hirtelen kisütjük.
Az uborkát, a petrezselymet és az újhagymát egészen apróra összevágjuk, vagy turmixban pürésítjük. A majonézt összekeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a zöldeket és ízesítjük kevés sóval, valamint frissen őrölt feketeborssal. A mozzarellát azonnal fogyasszuk, mert hamar visszahűl, bár hidegen is kiváló volt, amikor én kóstoltam.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból