Hozzávalók
Szójás-narancsos csirkecomb
A csirkecombokat a csontja mellett kissé bevágjuk, hogy a pác jobban átjárhassa. Az egyik narancs héját lereszeljük, mindkettő levét kifacsarjuk, összekeverjük a szójával és a gyömbérrel. Tálba tesszük a combokat, ráöntjük a pácot és megforgatjuk a combokat. Legalább 5 órára hűtőbe tesszük, időnként megforgatva. Nem túl forró grillsütőn, először a bőrös felén süssük 10 percig, majd a másik felét 15 percig. Legvégül a bőrös felére újra pirítsunk rá 2-3 perc alatt.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból