Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 2 db narancs
  • 4 ek. sós szójaszósz
  • 1 tk. őrölt gyömbér
Adag 4

Szójás-narancsos csirkecomb

A csirkecombokat a csontja mellett kissé bevágjuk, hogy a pác jobban átjárhassa. Az egyik narancs héját lereszeljük, mindkettő levét kifacsarjuk, összekeverjük a szójával és a gyömbérrel. Tálba tesszük a combokat, ráöntjük a pácot és megforgatjuk a combokat. Legalább 5 órára hűtőbe tesszük, időnként megforgatva. Nem túl forró grillsütőn, először a bőrös felén süssük 10 percig, majd a másik felét 15 percig. Legvégül a bőrös felére újra pirítsunk rá 2-3 perc alatt.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból