Hozzávalók
Zöldspárgával – szárított sonkával töltött csirkemell
A csirkemelleket hosszában úgy vágjuk félbe, hogy nyitott szeletet kapjunk. Kiklopfoljuk, enyhén besózzuk és beterítjük két-két szelet szárított sonkával. Ha friss a spárga, akkor a szár részét meghámozzuk, leforrázzuk és lehűtjük. Ha mirelit, akkor szobahőmérsékleten kiolvasztjuk. A spárgát a sonkára tesszük és felgöngyöljük a csirkemellet. Bepanírozzuk, azaz lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk. Nem túlforró olajban, barnára ropogósra sütjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból