Hozzávalók
Füstölt pisztráng, libamáj, torma pannacotta
A libamájat kierezzük, sózzuk, borsozzuk, édes Tokaji borba áztatjuk kb. 1 órára. Mixerben kevés páclével és 1-2 evőkanál tejszínnel pürésítjük és egy porcelánedény aljára töltünk belőle kb. egy ujjnyit. Kifagyasztjuk.
A pisztrángot tejszínnel és kevés pörkölt mandulával lepürésítjük, sózzuk, borsozzuk kevés friss citromlét adunk hozzá, a libamájra öntjük és kifagyasztjuk.
A tejszínt sózzuk, borsozzuk, kevés cukrot adunk hozzá. Beletesszük a tormát és 60°C-on kb. egy óra alatt infúziót készítünk. Hozzákeverjük a beáztatott zselatint, a pisztrángra öntjük és kifagyasztjuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból