Hozzávalók
Fogas gyömbéres zöldségekkel
A halból négy egyforma szeletet vágunk, és papírral szárazra töröljük. Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és a hal bőrös felét ropogósra sütjük. Közben a húsát enyhén besózzuk. A tűzről levéve vajdarabkákat teszünk rá és 160 fokos sütőben vagy szalamanderban 2-3 perc alatt megsütjük. Közben a zöldségeket megtisztítjuk és hasábra vágjuk. Kevés olajon, a póré kivételével a zöldségakat kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk a lereszelt gyömbért és a pórét, majd 1 dl húslevet aláöntve összepároljuk. Enyhén megsózzuk, ízesítjük a lime levével, a finomra vágott petrezselyemmel és a tűzről lehúzva 4 dkg kockára vágott vajat adunk hozzá.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból